Nábídka právě pro tebe:-))
Nabidka prave pro tebe
Jezis otevrel knihu proroka Izaiase v miste, kde stalo: 'Duch Pane je nade mnou, proto me pomazal, poslal me, abych prinesl chudym radostnou zvest, abych vyhlasil zajatym propusteni a slepym navraceni zraku, abych propustil zdeptane na svobodu, vyhlasil milostive leto Pane.' Pak k nim zacal mluvit: >Dnes se naplnilo toto Pismo.> (Srov. Lk 4,16-21)
Jezis v synagoze predcital text proroctvi o prichodu Mesiase a nastoleni jeho kralovstvi. Mnozi ten text jiste znali, ale asi nepomysleli na to, ze by se mohl tykat jich samych - ze se tato slova naplni >dnes>. Jezis jim zvestuje osobne: >Dnes se naplnilo toto Pismo.>
Toto >dnes> plati i pro nas. Buh uz neni daleko. V Jezisi prisel mezi nas. I nam osobne zvestuje, ze jsme ve vsech okolnostech nasich zivotu Bohem milovani. Jezis klepe na dvere srdce kazdeho z nas a opakuje take dnes i tobe: >Odvahu, jsem ti nablizku.> Stejne jako tehdy si take dnes preje vstoupit do nasich vnitrnich vezeni a vyvest nas na svobodu. My mu vsak zavirame dvere a radeji setrvavame v temnote, skryvame sve zmatky a chmury. Nechceme videt svuj zivot v jeho syrovosti, nahote, >znecisteny zlem>. Nechceme mu vydat veci, ktere nam berou svobodu, radost, pokoj.
Je tu pro tebe nabidka:
Odloz strach, ze Buh vstoupi na misto, kam ho nechces pustit.
Dava ti slovo utechy a povzbuzeni
a zaroven te burcuje z tveho pohodli a letargie:
´Dnes je ten cas spasy´. Dej mu prostor. Bud dnes konkretni.
Pojmenuj pred nim slozitosti a temnoty sveho zivota.
Ver, On ti chce darovat nove videni a novou svobodu Boziho ditete.
Jeho slovo, jeho pritomnost ma moc promenovat tvuj zivot.
komentáře: (28)
oliv teda to je vydrž to se musí ocenít...70let spolu kdo to má?:-))
Koko BůH. Toto slovo se sem zazrakem napsalo samo, kdyz sem posunovala dolu, tak ten zazrak poslu, Buh ma vydrz, miluje od veku na věky, je laska a nemuze nikdy jinak nez milovat, se k tomu sam podepsal, me by to napsat nenapadlo ani. Zazraky se deji a Buh ma vydrz teda, vecne miluje vsechny, i ty v pekle
Ano já myslela kdo z lidí má takovou výdrž spolu být 70let! Bůh a boží láska to je něco naprosto jiného tě se lidská láska nikdy nevyrovná 😉
Nikdy te neopustim a nikdy se te nezreknu, i kdyby te vsichni opustili, otec, i ten svaty radoby v cloveku, matka, dcera, syn, kdokoliv, ja tebe nikdy, pravi pan, verim, neopust velkymi pismeny napsano i jinam, me ani ty, prosim, dekuji, budte verni az na smrt, nebe uz za chvili pro vas i pro tebe a tebe a tebe.. mam a za to vydrzet jeste malinkatou chvilicku, to stoji, a hlavne ja (buh), tak me nikdy neopust.. me deti vsechny, co si uz velmi brzy jak ze skolky vyzvednu, vsechny moje, ne dablovi i ty moje, co nosili petky a citili se tak nebe nehodni a nedostatecne, coz bez meho ducha byl kazdy, jen si to uvedomit, ne silou, ani moci ani rozumem, a nicim jinym jako jsou penize a manon jen, nevymen ho nikdy za me ani na kratkou chvili, ale duchem mym, tak dostali tez za jedna, a ja za to stojim, amen, stan se:)) Miluji Te😃💞💝💖💟lasko ma. Laska vecna z nebe posila dopis kazdemu, kdo uveri a je i pro tebe, nejmensiho z nejmensich, nejpokornejsiho, ze poslusnych a tem je psano dava Buh milost. Rodinko prevelika a nejvetsi pokornych deti a proto Bozich, pokorte se ale pred Bohem jen verne a nikdy pred zlymi mocnostmi nevedomky, vyvadim vas z omylu.. uverte mi. Amen amen
za trochu lásky šel bych světa kraj šel s hlavou odkrytou a šel bych bosý šel v ledu - ale v duši věčný máj, šel vichřicí - však slyšel zpívat kosy, šel pouští - a měl v srdci perly rosy. za trochu lásky šel bych světa kraj, jak ten, kdo zpívá u dveří a prosí.....
Že by už červený drak na scéně🏴? Rusko požádalo Čínu o vojenskou pomoc, píšou FT, nepsala jsem to? Spojenci jdou na jisto. Dlouho pronásledují už křesťany. Toto nemůže už nikdy dopadnout dobře, jak psali, z mletého masa už zpátky krávu neuděláš a teď tu zaznělo i z tv: Nejsi-li Ježíš, nevracej se zpátky, nechceme tu nikdy zpět jinou moc než tu Pana Ježíše nejen pro 11 vyvolených, ale pro všechny prosíme, Pane Ježíši, jen ty se vrať, a uzdrav jak zpívá se v pohádce na vlásku, vrať mi zpět vše, co bylo mé.. I tady to dělají křesťanům, děti jim berou, vše jim berou a všechny, ale Jobovi vše, co mu ďábel vzal a koho zabil, vrátil Bůh v nebi a mnohonásobně víc dal a uz tady na zemi dvojnásob požehnání, aby zapomněl na svou bolest. Bůh je dobrý, věřme mu, má plán i s naším spackaným životem.. Bůh má řešení na každý problém, čím dřív ho najdeme a začneme praktikovat, tím líp, nechte se jim vést a s dobrými srdci v Pánu zůstávajícími jen buďte nejlépe, zvol si život mezi Kristovci nejlepšími a ne smrt ani polosmrt jak zombík být a ještě zombikum pomáhat vysávat ještě víc život z živých, s nevěřícími, nebo málo věřícími, taky zombíky, bez víry jsou i skutky mrtvé, nejen víra bez skutků a bez větší víry i my brzy, budeme-li pochybovat jako ti na poušti. Nebo na špatné straně bojovat..
Jak si mohl někdo dát do vlajky a jako znamení draka, toho hada a ďábla. Ať už ho Pan Ježíš navěky sváže a odstraní z našich životů, prosím...
Kvíz, Koko: Lékaři jsou taky z ďábla, protože mají ve znaku hada. Rozsuzuj! Použij 🧠!
Nééé to je hadí síla KUNDALINÍ!! viz.obrázek
https://www.cestyksobe.cz/co-je-energie-kundalini-a-jak-ji-v-sobe-dokazete-probudit/21374
Ano lékaři z ďábla jsou, protože pomalu zabíjí viz. farmaceutický průmysl, špatně stanovené diagnozy atd.potraty a prostě smrt, vraždy a zabití..
Nééé to je hadí síla KUNDALINÍ!! viz.obrázek
https://www.cestyksobe.cz/co-je-energie-kundalini-a-jak-ji-v-sobe-dokazete-probudit/21374
Ano lékaři z ďábla jsou, protože pomalu zabíjí viz. farmaceutický průmysl, špatně stanovené diagnozy atd.potraty a prostě smrt, vraždy a zabití..
Jo devecko ďábla, co si kdo dá do znaku, to si přivolává i každou debilni myšlenkou, urážející druhé jako ty, jen samé zlo, bylas pokud vím proti vakcína a ty jsou taky od nich a vše možné mylné a nedokonale léčené a v době covidu snad chápeš ty už jak si i lékařství může když se povýší nad Boha zneužít ve prospěch zlého, nutit něco nezdravého, ubližovat, až zabíjet, co máš ve znaku ty? A čím přemýšlíš? Prdeli? Mozek to určitě nebude.
Jo, ty máš ve znaku kočku na svý vlajce profilový, nebo spíš tygřicí ne? Proti pande bojuješ? No nevyhrajes, protože Pan už de a Pande zas pomůže a já ho rozesmivám, když ti vracím úder. Ty jen urazis vždy první. Že v Číně pronásledují léta křesťany a hrozně muci snad bereš za svaté a normální a ne od draka ďábla?
A jsi li kočka 🐱🐈 pěkná, odhod masku:)
Byla jsem pro to, aby lidi používali mozek a navakcínovali se, když jsou rizikoví. Řekla jsem, že jsem neměla ani anglínu a několik let chřipku, že jsem zaizolovaná v pl, ruce jsem si myla, tak že to zkusím přečkat. Kundaliny je hadí síla, jde to z pánve do mozku, dělá to >energetické posuny>, >rozšiřuje vědomí>. Nemá to s lékařstvím nic společného, ale je to ďábelské.
Dvě za lhaní, Jozef. Jedna mínus za trolení. 😾☝️
Tak to je na reparát! Já na opravky , ale nepříjdu:) hihihi
had v lékařství je odkaz na starý zákon, izraelité podle Božího rozkazu udělali bronzového hada na holi, proti jedovatým hadům.
Hospodin Mojžíšovi řekl-Udělej si hada Ohnivce a připevni ho na žerď. Když se na něj kterýkoli uštknutý podívá, zůstane naživu....Mojžíš tedy udělal bronzového hada a připevnil ho na žerď. Jestliže někoho uštkl had a on pohlédl na hada bronzového, zůstal naživu.
To udělat dnes, tak nás zas nazvou carodejniky, že jo, i kdyby to Bůh dal a chtěl, smutný, Bohu je vše možný, však i lev u Judy je jednou 🦁 na podobenství dobrý a jindy na ďábla že je jak lev řvoucí a hledá koho by sežral. A není totéž kdy už dva dělají totéž, hmm, že ano🌝😥😁🦁
🐸🐲🦎🐉🦖🦕🐢🐊🐍a není totéž když je někdo zelený. 🤢🤮💸🤑💚🧟
🌱🌿🍃☘️🍀🌴🌳🌲🐛🍈🍏🍐🥝🥦🥑🎄
🙏 Ano, je třeba přemýšlet a posuzovat a zkoumat to, co se děje.
Tak já si tedy taky hada ohnivce udělám:)))
Dej si radši s Mírou ohnivou vodu a nedráždi hada. 🥒🥒🥒
Pozdě..
🤦♂️🤦🏻♂️🤦🏽♂️🤦🏾♂️🤦🏿♂️
🐴 dá, 🐼 nedá, Pán dá, kundy líni nedají, tak si udělej sám svýho Ohniváka zlatohrivaka😚 (debilek, žádný andílek;)
Nastala nám doba temna pro zastínění námi Ježíše; kýmkoliv, čímkoliv doteď;
Věřím tomu, že si tak mohou připadat i všichni ti kdo nám slibovali ráje a Jeruzalémy, příchod... příchod nového věku, všechny ty krásné transformace:) Bůh se otačí zády a nechá padat dál vodopády..
Zatím svítí slunce i na bezbožné, tak to tak může vypadat, že vodopády tečou, tečou, tečou..🙄 Ale jednou to skončí. Bůh posuzuje zlé i dobré u každého. Schválně zatvrzuje srdce, vydává bludu, ale taky se smiluje nad tím, kdo ho hledá, činí pokání atp. On pro každou věc má nějaký účel, i to těžké, čím si člověk prošel, ve výsledku slouží k dobru toho člověka. Ale je třeba se za to modlit a hledat možnosti.
Aneb: Milujícím Boha všechno napomáhá k dobrému, nezbývá, než Ho milovat, ať chcem, či nechceme. To zní hrozně, ale je to tak. Buď otrok lásky, když je Pan, nebo otrok zla, měla docela pravdu, ale jde to milovat i dobrovolně, když zle staré já v nás zemře..
Chcete nade mnou lámat hůl, ale ale ve skutečnosti chcete lásky kůl :) ... já ho mám rád, ale sere mě.
Na ne, hůl lámat ani brát na nikoho nechceme:) Jen lásku, lásku, lásku pro všechny, pokoj, mir a radost a všeho ovoce Ducha dost pro všechny. Amen.☀️😊😃🥡