DEJVE když nemáš čas mazat nevhodné hádky a urážky nebo profily co tvé seznamce dělají celorepublikovou ostudu, tak radši smaž celou tuhle seznamku
Slušné lidi bych vzal na svou Křesťanská seznamka katolík+ sdílení na facebooku, já ten čas mám a jsme tam tři admini, není to zas tak těžké, se o svou seznamku trochu starat.
vesmirek na dotaz bc. dagmar houdková mg. google vyhodil dva odkazy na bakalářku, nic víc
vesmirek na dotaz mudr. alina kulikovská mr. google vyhodil 49 odkazů... což je řádově víc. tak se porovnej, máš-li se porovnat s kým....................................nechápu k čemu vesmír potřebuje zjistit odkud je Danka-ušatá...................... K čemu ti to jako je vypátrávat odkud je houdková, už jsi psal že jí cheš najít a rozbít ciferník... stolkování je trestné...
Epidemie trvá už dlouho....
Dave jim asi jen vyhověl...netušil že seš tak nezdolnej:-(
To bylo na mě ten citátek,ale to jsem vůbec netušila....když to tak přesně sedí na tebe:-))
Vše co Mirek napáchal se mu těd vrací jako bumerang,ale s tím přece musel počítat....taky tu veřejně vyhrožoval,že mi něco udělá,když nezmlknu že ví kde bydlím...dokonce mi chtěl rozbít pusinku:-((( ano řádně si svou duši(já na karmu nevěřím) zaneřádil a je čas platit:-)))
Na mou obranu první zaútočil on...nikdy bych se do něj neopřela,kdyby tu hned na uvítanou mě nezveřejnil mou adresu!!!:-(Tím mě vytočil řádně :-))