co takhle udelat video setkani jednou za tyden
tak si rikam ze by bylo zajimave videt zive tvare jednou za cas...

komentáře: (12)
Jakože by si např. pirinka dala na xicht nějaký face lift, nebo ušatá bába si vystřihla masku a dala si ji na xicht? Tak to asi raději beze mě, občas mi totiž příjde nevolno od žaludku a z tohohle toho bych možná i zvracel.
Josef 79 nevšiml jsem si že by ti Pirinka osobně nadávala, tak nechápu proč jí řešíš.
Ne že bych se chtěl zastávat, tady někoho, ale navážela se do ostatních a to mi vadilo ani nevím proč..
no pokud vím tak jen řešila new age a myslím že i celkem slušnou formou, nečetl jsem žádné nadávky, nebo jsem si jich nevšiml, tak právě proto jsem nechápal proč to řešíš.
Ne bylo toho vícero, ale už jsem to vypustil z hlavy. S new age se shoduje s dankou ušatou?..
Dobrý nápad. Ale já osobně začínám randit s jednou slečnou, tak bych se nezúčastnil. Leda, že by mi to povolila :). Nedávno jsem měl videohovor přes https://meet.vpsfree.cz/ . Není třeba mít nějaký účet, na PC to jde z prohlížeče. Mobil s Androidem chtěl stáhnout aplikaci Jitsi, patrně to používá technologii Jitsi. Ale přes mobil jsem to nezkoušel.
I když v týhle sestavě bych klidně moh :).
DAVE nevíš kdo to pořád označuje ty české holky za spamerky, co evidentně nejsou spam??????? Asi bys s tím měl něco dělat !........Jako tohle je hodně vážná slabina této seznamky, stačí dva nebo tři lidi třeba pár uražených kterým neodepíše a už se to pak táhne roky, to je dost o ničem.
Potvory jedny 😱.🎭 Toto si budu pamatovat.