Hledám dívku, která se nebere vážně. Aspoň trochu teda.
Pan Maňátko pořád něco hledá.
vesmo to není vtipné i mladí můžou mít ID prvního až třetího stupně
Tedy proto Miroslave, že moh. Ale nejsem na babičky víme? Konec konců je všechno v rukou Božích, tak nesuď dne před večerem. Ale taky nemusel, že? ne ID tě může z ID vytáhnout a jestli prosím Otce o rybu tak mi nedá hada, s tím buď klidný.,
Marku, koho myslíš, že tady se svým neupraveným vzhledem najdeš? Nejsi naivní, nebo hloupý? Vždyť více jak polovina holek zde hledá svého vysněného prince a to neznamená, že by se ta potencionální dívka proto brala moc vážně.
Ty texty v těch jeho metalových písních boha neoslavují, takže tento předpoklad nespňuje.
Je to schizofrenní jestřáb, poznal bych ho i kdyby byl zabetonovanej.
No právě a nevíš jestli ta fotka není podvrh? Navíc znám jestřába a toho by nějaká jedna fotka nerozhodila. Jestli to není jen jeho další hra. Já tomu komplotu nevěřím!
Děcka, já myslím, že na debilitě této seznamce neubíráte. Jednak ste oba dva paranoidní až to pěkný není, a za druhé to, že komentujete po čem vám je kulový svědčí o tom, že jste dva kokoti, kteří tvoří chaos. Co je vám do mýho vzhledu? I kdybych byl bezdomovec, tak děvče si zde hledám já a ne vy. A jestli hodláte posuzovat jak se komu budu líbit nebo nebudu tak jste kokoti.
A vesmíre obzvlášť ty by ses už mohl nad svou trapností pozastavit. Jseš přesně jako ta tvoje fotka, kde bereš oštěp někomu, kdo ho vlastně ani nemá, protože je voskovej. A pícháš, ale dost blbě. Řekl bych, že sám do sebe. Jestli ti to někdy dojde, bude i na této seznamce prostor pro všechny lidi na to aby se zde mohli seznámit. Uvědom si, že lidé nejsou kameny, tak k nim tak nepřistupuj.
A jo, metal je divnej, ale poslouchá ho např. i Honza Talafant, kterej vydává bible, jmenovitě KMS, B 21, ale i další knihy. Znám se s ním osobně a dokonce se mu líbí (sic!) i moje hudba, a to víc než křesťanské chvály. Pokud nechápeš o čem zpívají tak to prostě neřeš, já to chápu a řada dalších taky. Nemusíš mít vždycky správnej náhled. Kdoví jestli nejsem jestřáb a jestli se náhodou nechci mstít, HAHAHA!
Adios..
Už ses spláchl, idiote?
Ahoj a pekny den vsem.Jak sem zjistil tak jako seznamka to tady nefunguje ani nahodou
No vidíš Tutisto a to jsi tedy zjístil ještě málo....:) Například poslední příspěvek o tvůrce stránek měl tento návrh. Cituji: dotaz do pranice: co kdybych zpoplatnil pristup na seznamku (pouze pro muze) s tim ze muzu udelat vyjimky pro chude a nezamestnante :) jaka si myslite ze by byla prijatelna cena? (za mesic) [penize bych pak dal na dobrocine/misijni ucely]........