SRAZÍK - máš zájem?
ZDAREC LIDI! Padl nápad uspořádat nějaký reálný srazík pod hlavičkou této seznamky. CO TY NA TO? Ale protože je to především o nás a pro nás, rádi bychom znali i Tvůj názor. Předně - přišel-la bys vůbec? A raději bys volné povídání, nebo připravený program, nebo...? Prosím napiš, jestli by jsi se tedy zúčastnil-a a za jakých podmínek a další TIPy, rady, náměty, připomínky... Ať je teda z čeho čerpat. Pokud teda bude zájem...
PROSÍM RESPEKTUJ TÉMA TOHOTO VLÁKNA a piš jen k tématu - nenech se vyprovokovat k něčemu jinému. Ať se pak ve stovkách příspěvků nemusíme hrabat a hledat ty k věci.
PROSÍM RESPEKTUJ TÉMA TOHOTO VLÁKNA a piš jen k tématu - nenech se vyprovokovat k něčemu jinému. Ať se pak ve stovkách příspěvků nemusíme hrabat a hledat ty k věci.
Myslím, že tyto výlety probíhají již cca 3 roky a mohu je vřele všem doporučit. Sám jsem se zúčastnil asi deseti výletů. Je to o nenásilném setkání s fajn lidmi, možností poznat nová turisticky zajímavá místa...
/Rozhodnuti přijmout Krista.Bez teto modlidby nelze byt spaseny
„Vyznaš-li svymi usty Ježiše jako Pana a uvěřišli ve svem srdci ,že ho Buh vžkřisil
z mrtvych budeš spasen.řimanum 10-9”
Tato modlitba je vyznani a přijeti Ježiše ....usty a srdcem.....
********************************************************************************************
...Vyznavam Pánu Bohu že jsem hřišnik,že Pán Ježiš Kristus zemřel za moje hřichy a že vstal z mrtvych pro moje ospravedlněni.Nyní Ježíše příjímam a vyznávám jako sveho Pana a spasitele AMEN