Je tato seznamka křesťanská opravdu nebo jen adresou, když umožňuje hinduistické profily uživatelů?

Zdravím vás,
zaznamenal jsem tu a všichni to můžou vidět na tomto profilu: https://www.krestanskaseznamka.cz/user/katchkos78 (Kateřina 44 let Olomouc),
že fotografie tam zveřejněná je zjevně nekřesťanská zachycující ženu v lotosovém sedu s prsty rukou znázorňující mudry. Toho by si musí být každý křesťan vědom že jóga nemá nic společného s křesťanstvím a vychází z hinduismu což je uctívání pantheonu božstev a my máme jediného Boha a který přímo v desteru přikázání zakazuje uctívání něčeho jiného než je on. "nebudete míti jiného boha". Toto platí nejenom pro každého křesťana, ale zvláště pro administrátora křesťanské seznamky.
Napsal proto před týdnem zdejšímu adminovi "Dave" a na tuto skutečnost jsem ho upozornil a vyjádřil svůj názor soukromě a jelikož od něj nemám odpověď ani dotyčý profil nedoznal změny, chci vyjádřit tentokrát zde veřejně že s tímto na křesťanské seznamce nesouhlasím, je to možná nějaká provokace která se musí řešit vymazáním profilu, protože není hodná našeho Svatého Boha ani seznamky nazývající se "křesťanská"
r71 17. listopadu 2025 komentáře: 5

Komentáře

ferda2 23. listopadu 2025
Na této seznamce bych to neřešil, buďme rádi, že vůbec existuje. Admin řeší jiné věci. Chovejme se zde eticky a slečnu Kateřinu můžete zde evangelizovat a ne jí hned vyhánět. Jako letniční také nejste v pravé víře byť je to méně uhnuté. A také vás nikdo nevyhání.
r71 23. listopadu 2025
Já na této seznamce končím
r71 23. listopadu 2025
S tím souvisí, ono tu ani profil smazat si tu nejde. Každopádně když vymažu všechna pole a potvrdím tak žádná změna, stále tam jsou. Když dám vymazat profil, tak pouze není aktivní, ale stále se do něj můžu přihlásit a psát tu tento vzkaz. Takže tímto žádám admina aby mě profil zrušil a zároveň vymazal všechna osobní data, dík.
filipova 23. listopadu 2025
děkuji, ale. teď už naivně nepochybuju, ale vím. Tady na tom webu, stejně jako na 99.99% celé sítě, Kristus a jeho ochránci nikdy nebyl.. Pardon, ale KRISTUS je pravda, a tu se snaží mnozí aktivně popřít a vzpomínky na ni vytěsnit.. S Pánem Bohem, data můžete prodat nebo jinak zhodnotit. gratuluji
danr 18. března 2026
Myslim, že ortodoxní konzervativci by si měli založit vlastní seznamku 🤣
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.