Tak me vymažte ale přidali jste se na dabla stranu protoze sem psala o Bohu a na křesťanské seznamce kde měli byt věřící a ne dablovi deti a služebníci převlečení za ne. Spamování je něco jiného. Zveřejňují to pro hledající a neposílám vam to na účty a do mailu nikdy nic. Pletete si opět záměr ne pojmy abyste ubližovat i pravý Božím dětem protoze sami právu nejste ale falešný. Kam vítr tam plast. Bůh je se mnou.. Jen On a to mi staci. Už sem nikdy nic nepřispěji protoze je to házeni perel svinim. S Bohem.
Hele... nepouzivej gentivini tvary ..ďábla stranu, ale ďáblovu stranu. To je stejné jako čerta stěna...aka Čertova stěna od b. Smetany ... Koko mozek...Kokotin mozek atp.
Pleteme si záměr a ne pojmy? Ale kde že! Koko nevím zda jsi si četla všeobecné podmínky pro byť i letmý pobyt v této seznamovací Zoo? Zde je každý spammer ani kdyby nechtěl! Stačí mít dva profily a už jim jsi. Tuto zásadu plně splňuješ a i ostatní samozřejmě. Proto ten vstupní ochranný prvek směšného javascriptu je úplně k ničemu:( No vidíš KOKO, Bílákde, 1919 a sviním dal zabít Bůh svého jediného syna. Tomu říkám teprve sviňárna..
Já nemám profil 1919 a slečnu toto nařčení od vás tak urazili tehdy asi, že tu byla den a hned odešla. Spamovani není mít dva profily. Kord když to každej ví a člověk se k tomu přizná, nebo třeba se vám někdo do jednoho naboura a tak si na jiném mobilu pořídil jiný a byla to tehdy i sranda. Děláte zakázané ovoce i z nezakazaneho, nikde sem podmínky této seznamy takový necetla, tak pardon, měla jen dva na chvíli když zapomněla heslo. I jiní tu měly dva, co mě za to napadaji:))) A nečtu to po sobě vzdy, některý slova si mobil prehazuje a upravuje sám, např. slovo záměr tam nemělo být, ale záměrně. Komáry cedite, somara spolknete.
Koko nevím zda jsi si četla všeobecné podmínky pro byť i letmý pobyt v této seznamovací Zoo? Zde je každý spammer ani kdyby nechtěl! Stačí mít dva profily a už jim jsi. Tuto zásadu plně splňuješ a i ostatní samozřejmě. Proto ten vstupní ochranný prvek směšného javascriptu je úplně k ničemu:(
No vidíš KOKO, Bílákde, 1919 a sviním dal zabít Bůh svého jediného syna. Tomu říkám teprve sviňárna..