Je veliký rozdíl mezi zlým náboženským duchem a svatým Božím nejúžasnějším a nejlepším😁❤️On je Láska.
Čtu už pro jistotu jen to od Štěpa, to mě nezraňuje, protože má rozum na pravém místě, a děkuji za pochopení a dal si tvrdím ano svou, že odmítám jíst Pana Ježíše nebo jakéhokoliv jiného člověka natož Boha a nechám ho i bez toho v sobě žít, když sníte maso zvířete, taky ve vás tím nebude žít:)) Ale je psáno, nejen chlebem bude člověk živ, ale každým slovem vycházejícím z Božích úst a to věčně živý, je k tomu potřeba ale dnes a denně přijímat jeho ducha svatého a je velký rozdíl jestli má někdo aspoň částečně v sobě jeho a lásku hlavně a jiné jeho projevy a ovoce, nebo jen tvrdohlavě bez rozumu a ze setrvačnosti jen náboženského ducha, který je velmi zly a též ho mnozí přijímají z nezdravého učení nebo pochopení po staletí jen proto, že si to mylně vyložila nějaká autorita nebo někdo před ním, i bez té oplatky ve mně může žít a ještě líp a větší divy činit než skrze některé, které ani nepoužívají jeho dary jako je uzdravování a mnohé jiné ještě lepší, protože vám to některým pan náboženský zlý duch nedovolí a mají ho mnozí, jen duch svatý osvobozuje a naplňuje tím nejlepším, absolutně neškodným,, více na fóru a kdo ho chce opravdu přijmout a nežít už on, ale aby Ježíš a Jeho duch v něm, ať se mi ozve, díky a čauky všem dobrejsim lidem. Ana77@email.cz a www.jakdonebe.cz, jen vytrvat v Božích dobrých skutcích a ten boj a dobrý běh víry, jak Pavel nevzdávat, tolik rozšířil evangelium a oplatky nejedl, úplatky nebral:) a tak dál:) jen se Duchem svatým, který ho posiloval jak Pana Ježíše předtím, nechal naplňovat věrné dál a dál, ne silou, ani moci, ani oplatkem a úplatkem, ale Duchem Božím.. ale nač je dobře vše dobré vědět a dobře necinit dál a evangelium nesirit?
Přijal(a) jsi Ježíšovu supersílu?
(Křest a naplnění Duchem Svatým)
Každý následovník Ježíše může přijmout Boží moc k účinnému novému životu, který nám Ježíš zajistil a otevřel svou obětí na kříži a svým vzkříšením. Pakliže jsi s Ježíšem navázal(a) vztah, je velmi důležité tuto moc od Ježíše přijmout.
Sám Ježíš, po svém vzkříšení, řekl svým učedníkům:
Hle, sesílám na vás, co slíbil můj Otec; zůstaňte ve městě, dokud nebudete vyzbrojeni mocí z výsosti.“ (Lukáš 24:49)
A nešlo o doporučení, ale o příkaz:
Když s nimi byl Ježíš u stolu, nařídil učedníkům, aby neodcházeli z Jeruzaléma: „Čekejte, až se splní Otcovo zaslíbení, o němž jste ode mne slyšeli. Jan křtil vodou, vy však budete pokřtěni Duchem Svatým..." (Skutky Apoštolů 1:4-5)
Z uvedených biblických veršů můžeš vidět, že „moc z výsosti“ se pojí s křtem Duchem Svatým. Ačkoliv Duch Svatý přebývá u každého, kdo navázal osobní vztah s Ježíšem, je zde možnost ještě jiné zkušenosti – zažít křest Duchem Svatým a spolu s Ním přijmout i nebeské zmocnění a naplnění Duchem Svatým tak, že začne z tebe přetékat i do tvého okolí.
Kdo je Duch Svatý?
Duch Svatý je Duchem Božím (Otce) a také Duchem Ježíše a je zdrojem i vykonavatelem Boží vůle na zemi. Duch Svatý není energií, On je osobou Boží trojice, který přebývá uvnitř každého skutečného učedníka Ježíše.
Co ti umožní moc a přítomnost Ducha Svatého?
Především žít životem, který pro nás Bůh zamýšlí – tedy nadpřirozeným životem, plným lásky, nebeské radosti, pokoje a moci. V žádném případě nemá jít o náboženství, soubor nařízení, pravidel, která se snažíš z vlastních sil dodržovat. Je Boží vůlí, aby každý učedník Ježíše přijal křest Duchem Svatým a učil se chodit v Jeho plnosti.
Vede tě podle Boží vůle v dané situaci, On je tvůj Utěšitel a Pomocník.
Umožní ti pociťovat Boží přítomnost.
Umožní ti pochopit Boží slovo (Bibli).
Umožní ti vítězit nad hříchem a sklony ke starému způsobu života.
Umožní ti získat duchovní dary (proroctví, dary uzdravení, dar jazyků…)
Dá ti moc k vyhánění duchovní temnoty / démonů (zlých duchů).
Bez Ducha Svatého je křesťanství velká dřina. Je to jako mít to nejúžasnějí auto (= nový život v Kristu), ale nemít do něj palivo a muset jej tlačit (= neměl plnost Ducha Svatého).
Dobrá zpráva je, že Bůh nechce, abys to auto tlačil(a)! To palivo ti může dát jedině Bůh a věř, že ti ho chce dát! A co víc - dá ti ho zadarmo, když o něj požádáš a budeš mu věřit, že ti ho dá. Bůh je tak úžasný!!!
Chci křest a naplnění Duchem Svatým!
Chci vidět videa ukazující Boží moc
Pokud by tě osoba Ducha Svatého zajímala více do hloubky (a věř, že On to ocení a povede to k velkému požehnání), tak ti dáváme ke stáhnutí odkaz i na vynikající knihu "Duch Svatý: Seznámení" od Johna Bevere.
Kniha Duch Svatý: Seznámení
Knihu si otevřeš zde (pak si ji můžeš uložit do počítače nebo vytisknout) nebo kliknutím na obrázek.
Přejeme ti, ať poznáš realitu Ducha Svatého a chodíš v Jeho plnosti každý den!
Tým webu "Jak do nebe.cz".Konverzace
ANA77@email.czDnes 9:30
Re: Křest Duchem Svatým
---------- Původní e-mail ---------- Od: JakDoNebe.cz <info@jakdonebe.cz> Komu: ana77@email.cz Datum: 31. 8. 2022 12:01
bilekde tak vám nestačilo, že jste jej ukřižovali svými hříchy a někdo pořád dokola, kanibalismus je jeden z největších zločinu, a to nejde ani o božího syna. probuď se. myslel to obrazně, máš to v janově evangeliu polopate vysvětleno, používej svůj vlastní mozek od boha, přijímáme jeho ducha, když jeho slovo, to je ta krev a tělo, živý chléb, on, slovo které se stalo tělem a pak když nám poslal ducha, zase zpátky slovem, on sám v nás přebývá duchem i bez té vaší eu cosi. prober se ze spánku..
bilekde nebo by sis dal k jídlu i ženy, když je nazývás buchtama?😥😁😄
stepb ferdo je to sice pěkné, ale nemůžeš počítat s tím že se někdo s jiné víry přidá k nám, sv monika se modlila za syna 30 let, vidím to dost bledě, jedině že by někdo nějak ještě hledal ale většina už se rozhodla.
ferda2 stepo člověk mluví, ale duch svatý dává pochopení a nejenom to on také usvědčuje člověka z omylu. já se snažím pochopit naše bratry a sestry z denominací kteří horlí četbou písma a horlí vírou v něj, ale když předložím některé důležité verše které pán ježíš řekl a ustanovil , najednou se projeví jejich nevěřícnost a já se to snažím pochopit.
ferda2 52židé se mezi sebou přeli ,, jak nám ten člověk může dát k jídlu své tělo?,, 53ježíš jim řekl ,, amen, amen, pravím vám, nebudete-li jíst tělo syna člověka a pít jeho krev, nebudete mít v sobě život. 54kdo jí mé tělo a pije mou krev, má život věčný a já ho vzkřísím v poslední den. 55neboť mé tělo je pravý pokrm a má krev pravý nápoj. 56kdo jí mé tělo a pije mou krev, zůstává ve mně a já v něm. 57jako mne poslal živý otec a já mám život z otce, tak i ten, kdo mne jí, bude mít život ze mne. 58to je ten chléb, který sestoupil z nebe ne jako jedli vaši otcové, a zemřeli. kdo jí tento chléb, živ bude navěky.,, 59to řekl, když učil v synagóze v kafarnaum.
ferda2 věří těmto slovům ti z denominací ? my ano a za pravdivost těchto slov bychom dali vlastní životy. kde je tedy jejich víra v písmo u těch co nosí jméno křesťan?
ferda2 bilekde čti si jan 6,52-59 pán ježíš to říká nad míru jasně, leda že by jsi byla v nějaké denominaci co ježíšova slova neberou vážně? nebo nemohou přiznat že v to nevěří protože by se sami z nevíry usvědčili.
stepb kdyby ti řekla tvá matka i otec že je to památka, pak pastor pak nejlepší přítel a všichni známý s církve a žiješ v tom xy let, tak se nediv že to je hodně hluboce zakotveno...
stepb když vyrůstáš celý život v církvi kde ti od mala říkají že je to památka, je pak těžké změnit nějak lehce názor, trochu je pochop...
Napiš kometář...
Jinak, kdo chce víc od Boha slova přímo z nebe, pošlu mu i ty nejlepší nahrávky nejnovější, které mám i přímo od Něho i skrze ně může být uzdravení hlavně vaše srdce a posílení atd. Tak se ozvite a pošlete mi mail. Ráda se s vámi o ně podělim, kdo chce víc, má víc...❤️😁 Bůh Vám žehnej i dnes. Nenechte si vzít radost z Ježíše a všeho, co pro vás udělal a stále dělá. Amen. Nikým a ničím ani bludným učením žádným... Ale nenechte si ani ukrást tím zlým, co vám může dnes i zítra dávat a též jiným skrze vás a dělat Bohu velikou radost při velkolepé záchranné akci věcných životu dál a dál, nesedte jen doma a přidejte se k nám:)))
A uvede Tě do veškeré pravdy, je to nejlepší rádce, utěšitel, pomocnik a nejlepší přítel, který Tě nikdy neopustí. Pokud se mu ovšem někdo dokola nerouha nebo jednou jen a nevyhani Ho, neodmítá nebo nenahradí hloupé něčím nebo někým kdo je o tolik méně jako Bůh Láska, jediný Bůh, který dává neustále to nejlepší dobrým i zlým, miluje dál, i když Ho vyhání někdo dokola, Jeho práci kritizuje a nepřijímá a šlape po ní, je dál radostný Dárce všeho nejlepšího, a že je Duch, tak duchovního, oprava: Jde o záchranu věčných, ne věcných životu, proto hledejme to pro věčnost nejprve a ne samou pomíjivost a honbu za větrem a něčím pro casnosti, která už brzy velmi končí výměnné za touhu po Bohu a Jeho pravdě a Lásce atd. Která vysvobodí a radost dá, ne jako svažující strach a jiná zla jen náboženství. Kde je Duch svatý, víry, pravdy, lásky, radosti, pokoje, sebeovládání, trpělivosti, laskavosti, mírnosti, vlidnosti, tichosti, požehnání, opravdovosti, upřímnosti a ne lži, falše a přetvářky, ale dobroty a čistoty srdce atd, tam je i svoboda, jen tam a nikde jinde, ať zboří každou hráz, zeď a pevnost, kterou v nás ďábel postavil a zapálí nás i Jeho slunce i Kristovi a Otce zároveň, lásky, ať zapálí nás, ať nedoutname jen, ať nezhasina den, ve kterém se Jeho milost oslavovat má, haleluja:))))❤️😁☀️😄🕌🌹🤴🧔💌🌊🗡️
bilekde: jsi otrok a ne svobodný, bibli nechápeš, pan Ježíš jasne rekl v Janovi, že slova, která jsem k vám mluvil jsou duch a život, že to tím myslel, ale ty jsi asi rád otrokem ďábla, církev práva je v pánu a duchu jeho Božím, tu jen ustanovil, vy převzali i to, co tam ďábel přidal, ani upalování čarodějnic nemáme, jen čistě dary Ducha svatého a ovoce jeho, tvůj duch je náboženský zlý duch, náboženství nikoho nespasi, ty neurcujes kdo jde do pekla, ne kdo není katolík, ale kdo pohrdne vším od Ducha svatého Boziho, tvé peklo aneb otroctví je zatím částečné a není to svoboda ducha a víra jakou měl Ježíš;! Učil On to co katolíci? Vedl tě k Marii, sochám a hostii on nebo jen lidé posedlí ďáblem napůl...slepí vedou slepé, po perlách Božích slapete, přímá Boží řeč z nebe vás nezajímá, co si myslí čisté on, jen co papež, nazývate ho otcem, i když to Pan zakázal, vy Pana nikdy neměli v úmyslu poslouchat, čistě jen jeho, jen lidi pouhé poloslepe, osvoboď se. Co ty víš, co zalozil Bůh, když ho neslyšíš a soudis mylně ty, co jeho ano. naslouchej jemu ve svém srdci a nebuď pokrytec, zajeď na hlubinu;)
bilekde: nebo až ti to schválí všichni biskupové, a svatí podle vás, kteří zemřeli a jsou i mnozí v pekle už, např. jeden z papežů, které poslouchate v milování peněz a necineni pokání, slepí vedou slepé a nepokorni, nepovysuj církev a lidí hloupé nad Boha a jeho slova v kterémkoliv čase, máš to teď i na vašem www.katolik.cz vysvětleno v citátech, že všichni lidé jsou ubity otrok, závislý na všem možném jen ne čistě na Bohu a potřebuje milosrdného Ježíše jak samaritána, ďábel tě bije náboženským duchem dál a ničí, zabíjí ti a krade svobodu, osvoboď se i radost a lásku, odsuzujes, co si ani nezkusil jako jiní poloslepi....
bilekde: je psáno, všeho zkuste, dobrého se držte, vy neposlouchate ani bibli, nikdo skoro v ničem..co si tu hraje jen na věřící, jeho ovce slyší a poznají Boží hlas a za jiným nejdou, ani do církve, když mluví že lživých i pravdivých proudu zároveň, neúmyslně i vědomě, aby svedli mnohé nebo jen ďábel skrze ně, nemusí to ani dotyčný slepe vědět, i když má jak Saul autoritu, dokud jak Pavel neprohlédne díky Ježíši přítomnému opět osobně:) Nikdo jiný nemá tu moc otevřít vam oči plně, ale vy dal mylně vic milujete a víc poslouchate i ze strachu z vyloučení vás z církve nebo ze setrvačnosti nebo z nevědomosti, než boha lidi v církvi, abyste je náhodou neurazili, i František z Assisi prorazil, když za jedním takovym ve zlaté se koupajícím papežem jako chudý přišel, třeba taky prorazis s postojem jako on.. brát vážně slova pana Ježíše čistě jen a nebrát přidana vám do církve od ďábla.. A modlit se ke svatým učil Pan kde? Pokrytci poloslepi.., vlažné vyvrhne z úst i On...i když vy jite oplatky, ale nehorite pro něj, si je jezte, ale věřte, že Duch svatý v tom, jestli ano, ne maso Pana, to je morbidní kanibalismus, tak to Pan nemyslel a kdo to pochopili zbrkle doslovně jak vy, ho tehdy opustili a nestihli si to vyslechnout celé, zkuste číst z Jana níž, a nevytrhovat z kontextu, jste tak hloupí nebo zlí???
bilekde: potom když vše bereš doslovně a ne duchovně, si utni i ten každý ud když tě pokouší;) (prosím, nedělej to, nemyslím to vážně, pro jistotu to sem přípisu, kdybys nepochopil, co je obrazně jen řečeno), soudis, co neznáš, myslel tím i to, že za nás musí zemřít a pak nám poslat svého Ducha, že co je u lidí nemožné, u Boha jen možné je i aby i bohatý pak šel do nebe, sami to nikdo nedokážeme, ne silou, ani moci, ale Duchem Jeho ..ani samospravedlnosti se zachránit, nejsme už pod zákonem, ale pod milosti, jen v Kristu Ježíši chrání naše spasení i radovat se máme taky jen v Kristu bez přestání ne z něčeho jiného mimo něj stále, ale z Něho a v Něm a z toho,vze je s námi a co nám říká i nového i starého a co doplňuje a objasňuje a že nás tím naplňuje a doplňuje, zpivate, že všichni jsme jedno tělo, spojil nás Pan Ježíš, nikdo není sám . Dělat rozdíly mezi církvemi a hádat se kolem bible nikdy Bůh nechtěl, v pravdě zůstávat.. a v jeho lásce, ne lži ďábla atd, on je otec lži,vředy profík, pozor na ně, ale jen povrchní, kteří nejsou do hloubky a neprorazí jak k vajíčku a nikdy nic nesolidní, mu náleží a znovu se nenarodí ani mezi tolik živými slívy, i to je možný,cseminka, která ďábel vzal i sílu jim, oslabil je,bze k nim mnoho lži přidal a jiného zlého i nemoci do lidí a jejich hlav a závislosti, pevnosti, hradeb, zdi nelasky, okovů atd a ve vězení spoutané jim jevdal drží, i když jsou jednou týdně jen hodinku v církvi nebo čtou bibli bez Ducha protože přece už jim tolikrát předtím pohrdli.. a věří,bze to zvládnou sami pochopit bez Boha.., kdo uvěří správně, ji to tělo a pije krev, kdo si slova jeho připomíná a špatně nevykládá a neodbýva čas s Panem a vztah s ním pouhým snězením sušenky nebo čeho, když jeho slovo živě z Božích úst, ne od ďábla predzvykane, zdeformované, bez ducha Svatého jeho slovo nepochopí, ani když ti ho jeho pomazání vyloží správně, jako slepí, co mylně odsuzujete za tak málo lidi do pekla, neuvěříš, je o vás psáno, že hledíte do zákona a to i nového, a slyšíte a nic, očí se vám neotevrou... ale kdo vám zatvrdil srdce? Byl to Bůh, abyste nic nepochopili nebo ďábel?
bilekde: ti zaslepení fanatici taky drželi hladovku dokud by Pavla nezabili a taky v dobré víře, ty tu chceš zemřít v podstatě klidně za nic. pak si vyrvi i to oko doslovně, než aby ses radši z lásky nedíval chtive někdo, ale správně. Pak jste falesni věřící, hloupě. Pokud máš dál tvrdé srdce a za tak málo bys poslal lidí do pekla, že věří navíc líp než ty a odmítají se dopouštět na Bohu dalšího hříchu kanibalismu z lásky a křižovat ho dokola i hříchy nevíry právě, pak klidně Bůh, ale spíš to jen dopustil... protože Bůh je jenom dobrý a vždycky dobrý, já tě za poloslepost do pekla nehazu, jak ty nás, protože se nerouhas Duchu snad, to ví jen Pan, uvidíme, jak to dopadne, Bůh ti žehnej, abys prohlédl cele i my v čem se víry a pravdy a lásky hlavně nedostává zas nám. amen...😁 pokoj tobě polobratre. vám všem. .
bilekde: dál vysvětluje a v bibli od Jana je zaznamenáno: já jsem chléb života, kdokoliv přijde ke mně, nebude hladovět, dál, kdokoliv věří ve mně, nebude nikdy žíznit, tedy je nutné k němu živému přicházet a nyní je tu jako duch a též v některých lidech, kteří se mu více vydávají i čas s ním tráví víc než jiní a víc ho tím miluji i poslouchají, že chodí k jeho Duchu, jeho slovu a věří v něho i v každé jeho slovo a když něco nechápou, Duch svatý jim to sám vysvětlí, není tam nikde psáno a vysvětleno, že kdokoliv přijme později oplátku nebo přijde k jakémukoliv kněží, biskupovi atd, který mu není navíc tak vydany, jako jiní, Pan ani nenosil věřím cepecek, vždyť i o tom píše Pavel něco atd..
Bilekde: A dál řekl: duch je ten který obzivuje, tělo samo o sobě nic neznamená, slova která jsem k vám mluvil jsou duch a život, kdo jim věří, nebude žíznit navěky, kdo ke mně přijde ani hladovět navěky... Jíst to tělo by vám neprospělo, když ne tělo bez Ducha jeho mít, a tedy ani jíst, neobzivuje, jste tak nechapavi??? Dál řekl, že i litera zabíjí, duch obzivuje ani slovo bez pomoci ducha nemůžete, jak ho myslel pochopit, vytrhujte ho z kontextu, když se mnozí urazili za takové slovo, vysvětlil jim to polopate! A stejně odešli. Koho si Otec nepritahne, neuvěří správně, nebude zachráněn, vám tvrdého srdce, kteří nechcete Ježíše a být s Ním stále, ale jde vám jen o věčný život a výhody nebe a ne lásku k němu a milovat ho nade vše a všechny, nic nepomůže slyšet a neustále slovo vidět, vy nechcete lásku, pochopení jiných a soucit, jen hádky, rozbroje a ne ustoupit, abychom byli jednomyslni a nezaručovalo jej, a v pravdě ve všem, vy jen chcete mít pravdu a fanaticky bez lásky a pochopení správného za ní klidně i jak kamikadze zbytečně zemřít a klidně i do pekla jít, protože tady mylně zatracujete probuzenější v něčem, než jste vy a ty víc osvícené a v pravdě, do pekla uvrhujete a Pan řekl, že kdo zatracuje, sám tam zkonci, jakým soudem kdo soudí, pokud se neprobudí a neobrátí a nezanechá toho a nelituje atd, sám bude souzen jakou měrou měřil a věřil atd...šanci dostali všichni dost se změnit i příležitosti uvěřit víc a lépe i tady víc otevřít oči, olej mít jak panny připravené na příchod ženicha, které duchovně nespí, ale bdí a vidí, světlem mým je jeho slovo... A olej jeho Duch vysvětlující Ho...takže mě svou malou vírou nebo nevírou a polopravdami život věčný nemůžete vzít, dál je tam, kolem Jana 6:55 že v něm máte zůstávat a on ve vás, to je ta krev jeho, když duch svatý ve vás, pít ji duchovně aneb přijímat, vyměnit za svou hříšnou neobzivenou krev a tedy jako bychom se vyměnili v tom mluvení aspoň s ním a později i ve skutcích atd. Na kříži nechali to naše staré já... Nežiju už já, ale žije ve mně On, potom bychom byli všichni jednomyslni, a on by nikdy ani nevyslovil jako vy mně spratku, nemasturbuj, potřebuješ protáhnout komín atd. Že? Tak na co si tu pořád hrajete?;(
bilekde: to bylo úplně v klidu a v ježíši:)) jeho řeč taky měli za hroznou, já proti němu nic nemám, ani vám. jen sem mu to chtěla pomoct vysvětlit, my také věříme, že v tom může být bůh, ale jinak asi. ono jak kdo, někdo to chápe i u vás doslovně a někdo duchovně. sem si toho všimla a vážím si toho velmi. ale nikdo nepůjde do pekla jen za to, že si pustí něco z jiné církve, to je velký omyl, naopak, když v pouhé oplatce může být duch, kterého musíme přijímat, abychom udrželi ten věčný život, tak co teprv v jejich slovu, když bůh dává jako dobrý otec toužícím a žádajícím dary ducha a přebývá v jeho dětech jako ve chrámu, to nebylo proti němu, ale proti nepochopení a malé víře u kohokoliv, já si pouštím na netu úplně vše skoro co najdu od všech s kterými jsme v duchu jedno tělo a nepidim se po tom zbjake církve jsou, neodsuzují žádnou, jen ty chyby u kohokoliv osobně.. a omyly, víš štěpánku?😁
Bilekde: Ale když někdo mylně odsuzuje jiné církve a nazývá svou jedinou pravou, je to špatně, psali jste tu něco jako, že máte zakázáno nebo nedovolenou sami přemýšlet a číst Bibli, jen jak a až vám ji vaše autority vylozi, to je úplně mylné, jako by vám zakazovali mít mozek, vybrali vám váš z hlavy a dali vám svůj vlastní i bibli vlastní, Bůh miluje a dává svobodu a ne toto pomylene otroctví, kde je duch Pane, tam je svoboda a láska a čím víc jeho, tim větší i radost a my se jen pokorujem pod slovo Boží a plně mu věříme, on nás napadal první, že ne, kdo se povyšuje i svou církev nad jiné, bývá ponížen pokud ji chybne v rozporu s Boží vůli povyšuje nebo někoho v ní, všechny autority jsou na tom před Bohem úplně stejně jako ten nejmenší tam a nemá se nechat vyvyšovat až pomalu do nebe, na to člověk není stavěný, nikdo, aby byl uctíván a je to zbytečne pro ně pokušení zpychnout a padnout až do pekla, jen Bohu patří úcta, chvála atd, on jediný je dokonalý a k tomu, abychom tak činili a on byl u nás na 1. místě a vším ho oslavovali a za vše mu děkovali, jsme byli stvoření, jinak bychom nemohli být ani šťastní, ví jak nás stvořil a co potřebujeme, že nejvíc Jeho, zpověď u vás mohla vzniknout dík poslušnosti slova v bibli: vyznavejte hříchy jedni druhým a modlete se atd... - komukoliv, kdo vás nepomluvi a nehodí za to do žaláře atd, buďte rádi, že tam takové máte, ale i u nás by se snad našel někdo takový a kdyby ne, stačí to bohatě přece vyznat Bohu a On co je v skrytu, rád a ještě radši, než to veřejné, odmění, věřím.. Jemu se chtít zalíbit a ne lidem... Pro Něho máme a chceme naplno jen žít, nás život přece patří Jemu, tak nás mylně nesuďte, hazete mylně do pekla ve své představě i nás, pokud někdo napíše, že by šel do pekla, kdyby od nás něco přijal, ale přitom je to Duch svatý v nás a kdo naopak Jeho slova nepřijímá a pohrdá jimi a nepije tak tu krev, která ho i zevnitř hlavně a jeho srdce duchovní, ne ten sval, očišťuje. A šlape po ní a nich naopak jak po perlách, tam spíš za to někdo takový končí, takže je to úplně naopak, ďábel to někomu v hlavě naruby převrátil a tak nic nepochopil a špatně tomu uvěřil nebo to špatně jen napsal, ať se k tomu sám vyjádří, čemu opravdu a jak tedy věří...
Katechizmus kardinála Tomáška každý katolík se podle něj musí řídit. Pokud ne, tak je svévolník a dělá si podle svých choutek co chce a dopadne špatně. A Co se tam píše?
Strana 96. článek 72. Hříchy proti víře. ...K jinověrcům máme se chovat s bratrskou láskou pro jejich víru jimi nepohrdáme neposmíváme se jim a ne pronásledujeme je byl by to hřích proti lásce k bližnímu. Proto praví Svatý Augustin bludy posílejme bloudící milujme. Kdo byl od malička vychováván v pravé víře a pokládají pevně za pravou, nemá za to hřích, dokud nepozná víru pravou.
Je však výslovně zapovězeno chodit na kázání a bohoslužby jinověrců přijímat od nich svátosti a vyjdi jim kmotry při náboženských úkonech jen v poměr v pravoslavným je to za určitých okolností dovolenou bližší vysvětlení kněz. Koko nic proti tobě nemám, ale jsem poslušen Bohu i církvi a to je to co Bůh po každém chce.
A nemysleme si, že obrátíme celý svět, ještě budeme rádi když si zachráníme svou vlastní kůži.
Sebemenší poskvrna vám ve vstupu do nebe bude zabraňovat, neboť do nebe nevejde nic nečistého.
Tam přijde jen ten který se zbavil všech nectností.
Bílegde. Včil Piri mudruj a kápni božskou. ty žálivko ::::- ))) to je humor já už nemůžu...
panenskou třešňovici.
Trochu taktnosti , člověče.